Monday, August 17, 2009

PENGHARGAAN

Assalamualaikum


PENGHARGAAN yang tidak terhingga terutamanya kepada YM Tuan Guru Haji Mohd Radzi bin Haji Hanafi serta keluarga di atas kepercayaan bagi kami melaksanakan Karnival ini pada tahun ini. Juga kepada ahli2 MMK yang terlibat di atas kerjasama dan kepercayaan anda semua kepada kami. Akhir sekali, TERIMA KASIH kepada semua ahli Persatuan Silat Cekak Ustaz Hanafi di seluruh Malaysia yang telah bersama2 memberi kerjasama dengan penyertaan yang kami juga tak sangka seramai ini (-.~)". Tanpa mengira apa jua keadaan, kita semua berjaya melaksanakannya bersama2 walau apa orang kata ;)


Pihak peganjur juga ingin MEMOHON MAAF atas segala kekurangan dan kelemahan...Sebarang kesulitan yang ditempuhi semasa berada di Bumi Kenyalang ini sepanjang penganjuran kami, amat kami kesali. Jika ada sebarang komen dan kritikan yang membina yang boleh kiTA sama2 'take note' untuk penganjuran yang akan datang, silalah beri. Yang baik kita jadikan teladan, yang kurang baik, kita buat penambahbaikan.... (-.-)/


Akhir sekali,

Iboh Jerak ke Sarawak :)
Terjemahan "Jangan Serik Datang Ke Sarawak"

12 comments:

Driver said...

tahniah!!.. walaupun penganjuran x seberapa, tp kita tetap rasa kemeriahannya.. anyway, SRIDIDIE nampak mcm anak arab mlm dinner.. korang x perasan ke?.. hehehehe :P

SRIDIDIE said...

Huh..? Tidak semua mengetahui identiti diri ku...

maz said...

tahniah dan terima kasih kepada pihak penganjur sepanjang kami berada di sana...juga tahniah kepada semua peserta yang berusaha untuk ke Sarawak...semangat anda semua memang best...kita jumpa semula di Kedah tahun hadapan!

Driver said...

terharu dgn peserta yg sanggup dtg ke sarawak dgn perbelanjaan sendiri tanpa disponsor oleh mana2 pihak.. terima kasih atas semangat anda! :)

SRIDIDIE said...

Betul tu....usaha dan keazaman yang kuat dari semua peserta bersama penyokong masing2 untuk dtg ke Sarawak juga harus di puji...IPT di Sarawak sering menempuhi rintangan2 itu, dan sgt memahami segala penat lelah anda...TAHNIAH!!!

Anonymous said...

Tahniah...penat & lelah tak hilang lagi...tapi puas hati..merah mata bila diperlihatkan persembahan yang tak pernah ditunjukkan sewaktu latihan....sekarang ramai member2 Unimas "demam+sakit tekak"...

SRIDIDIE said...

oho..letaklah nama deng oi...anonymous = boring haha!!

kesian...they've worked very very very very hard the whole last week...especially weekend...jadi urusetia lagi, peserta lagi..ke hulur ke hilir lagi..itulah rasanya event yg besar dgn tenaga kerja yang minimum...credits to all of them...tpaksa blanja sungkey tok klak...hueuheuhe...srh kak sop lanja... \('; ')\

yang penting hati puas...haraplah mereka berpuas hati...belom dgr lagi dr mereka...kepada yang jatuh sakit tu, rehat dan makan ubat...kesihatan pd keadaan Gelombang ke 2 melanda ni, penting!!!

Anonymous said...

Ada major failure lah, macam mana event besar camni boleh cancel part taklimat untuk urusetia? Kalo nak bagi briefing time urusetia baru sampai pon boleh juga, ini kitaorang dok tercongok je xda buat ape2..kurang prihatin kat anak buah pon satu hal juga, tak semua, tapi ada..No offence, tapi ni benda yang sy nampak la..

SRIDIDIE said...

oh...ye..? batal taklimat..? urusetia unit apa..? sila bagi nama dan dari UNIMAS/UiTM/UPM..? again, anonymous - boring... ^^ akan d sampaikan pada pengarah Unit berkenaan...maaflah kalo terabai kebajikan...

spt yg dah dikatakan, kami dah buat sebaik mungkin..tp, kalo ada yang tertinggal tu, mungkin kami kurang peka..biasanya, kami jenis yg 'face-to-face' bila ada masalah...lagi cepat selesai..hehe..kalo dah berlalu tu, ucapan maaf dipinta...insyaAllah akan menjadi pengajaran di mana2 penganjuran apa saja pada masa akan datang...Terima Kasih atas komen dan cadangan anda :)

Anonymous said...

Apa2 pun kita org nak minta maaf byk2 atas kekurangan semasa penganjuran wajadiri kali ni. Betul kata SRIDIDIE tuh, inilah penganjuran paling besar pernah cawangan kami buat sepanjang tertubuhnya silat cekak hanafi di Sarawak. Dengan tenaga kerja yang sgt terhad, kami x mampu untuk memuaskan hati semua pihak especially peserta yg dtg dr jauh. Akan tetapi kami dah cuba sedaya upaya kami untuk memberikan yg terbaik untuk pengajuran kali ini.

AKU said...

tiada kekurangan...tiada kelemahan... yang ada hanya keseronokan dan kenangan terindah...

SRIDIDIE said...

Lain orang , lain pengalaman....ada yg seronok, ada yang tak...ada yg puas hati, ada yg tak senang hati...Yang penting, jika kenangan2 indah dpt mengatasi kekurangan2 itu, Alhamdulillah.....

Terima kasih, semua~

Post a Comment

WAJADIRI SCH: TM & 2009 Cekak Hanafi Sarawak © 2009 Cekak Hanafi UNIMAS. Hak Cipta Terpelihara. 2009 Cekak Hanafi UiTM Kampus Sarawak dan UPM Kampus Bintulu. Hak Cipta Terpelihara. blogger templates